Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Via de websites www.costo.nl van Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij diverse formulieren om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. 
Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website
  • het verbeteren van onze dienstverlening
  • opstellen van persoonlijke offertes

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen zoals een SSL certificaat en domeinnaamservers met DNSSEC.

De e-mail van Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. wordt gehost bij De Webmakers Gorinchem en Oxillion Enschede alwaar verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Oxillion Enschede.

Verstrekking aan derden
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens
U kunt de opgeslagen gegevens opvragen via e-mail. Indien u aanpassingen wilt aan uw eigen gegevens kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail waarna wij ze zullen aanpassen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@costo.nl.

Cookies
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Op dit moment maakt Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. nog geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. sluit niet uit dat er in de toekomst cookies op de website gebruikt gaan worden. Raadpleeg bij twijfel dus eerst deze privacy policy die altijd up-to-date is.

Over deze verklaring

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. via:

Franklinweg 12
4207 HZ Gorinchem
info@costo.nl
Telefoon 0183-745045

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018

Laatste nieuws

Specialist software voor de intralogistiek verhuist

Read more

Specialist software voor de intralogistiek verhuist

06-2018 De ontwikkelaar van software voor de aansturing van de interne logistiek zal deze week verhuizen naar een nieuwe locatie op bedrijvenpark ‘Het Laar’…

Costo helpt logistieke druk bij Wijlhuizen te verlagen

Read more

Costo helpt logistieke druk bij Wijlhuizen te verlagen

05-2018 Om de toenemende goederenstromen bij de filialen beter te kunnen verwerken, besloot Wijlhuizen de levering aan de grotere accounts te centraliseren,…

Xtend, zusterbedrijf van Costo, wordt partner van het IMCC

Read more

Xtend, zusterbedrijf van Costo, wordt partner van het IMCC

04-2018 Het IMCC is een kennisplatform gericht op leden: supply chain professionals bij voorraadhoudende bedrijven.

Automatisch magazijn voor INTRAPLÁS

Read more

Automatisch magazijn voor INTRAPLÁS

03-2018 Het Portugese Consoveyo blijft zijn positie op de thuismarkt versterken door de levering van een volledig automatische oplossing voor Intraplás.

Costo zorgt voor intern transport nieuw pand schoenenfabrikant EMMA

Read more

Costo zorgt voor intern transport nieuw pand schoenenfabrikant EMMA

02-2018 De Limburgse schoenenfabrikant Emma centraliseert haar activiteiten in één nieuwe locatie in Kerkrade. Costo tekent voor het intern transport tussen…

Partner Costo optimaliseert magazijnen Aziatische banken

Read more

Partner Costo optimaliseert magazijnen Aziatische banken

01-2018 Enkele grote bankinstellingen in Azië kozen recent opnieuw voor de geautomatiseerde opslagsystemen van Consoveyo om het operationeel management van de…

Costo verhoogt performance magazijn Kobout met WMS

Read more

Costo verhoogt performance magazijn Kobout met WMS

11-2017 Om aan de steeds toenemende eisen van de moderne logistiek te kunnen voldoen, heeft Kobout, leverancier van bevestigingsmaterialen, besloten om over…

Nieuwe DC JYSK wordt geautomatiseerd door Consoveyo

Read more

Nieuwe DC JYSK wordt geautomatiseerd door Consoveyo

10-2017 Consoveyo, system integrator en partner van Costo, automatiseert het nieuwe DC van JYSK in Bulgarije. Dit Portugese bedrijf wordt in Nederland…

Consoveyo, partner van Costo, richt hoogbouwmagazijn van Coldservice in

Read more

Consoveyo, partner van Costo, richt hoogbouwmagazijn van Coldservice in

09-2017 Coldservice kiest voor Costo en haar partners Consoveyo en Dexion voor inrichting hoogbouwmagazijn. Costo verzorgt de projectcoördinatie.

Smyths Toys kan online groei weer aan

Read more

Smyths Toys kan online groei weer aan

06-2017 Costo heeft bij het Britse Smyths Toys een systeem neergezet waarmee enorme productiviteitswinst is behaald in de E-commerce operatie van de…

Kom eens op de koffie

We helpen u graag vrijblijvend met uw uitdaging!

Maak een afspraak

Enkele van onze klanten

Deze bedrijven hebben reeds kennis gemaakt met Costo en haar oplossingen.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.